2019 was het jaar van; Papapapapa, warmterecord en repen chocola

Geschreven door Redactie

Wat hield Flevoland bezig het afgelopen jaar? December is een goede maand om de balans op te maken. Welke berichten werden het meest geliked, gedeeld en bekeken?  

Wat bekeken we op Facebook? 

Aan het einde van dit jaar heeft Omroep Flevoland op Facebook 45.000 volgers. We zochten uit welke filmpjes het meest geliked, gedeeld en bekeken werden. 

 

Nummer 3: Het verhaal van de 99-jarige Opa Joop uit Almere. De oude man haalt al meer dan dertig jaar het oud papier op in het centrum van de stad. Het fragment heeft bijna 470.000 mensen bereikt.

Nummer 2: In september was de Almeerse brandweer druk met het redden van een paard. Het paard kwam in de sloot terecht bij de manege Pampushout. Met veel mankracht lukte het uiteindelijk het dier op het droge te krijgen. Het filmpje kon rekenen op een bereik van meer dan 500.000 kijkers.

Nummer 1: Het werd nog nooit zo heet, als deze zomer. Op 25 juli werd er een nationaal hitterecord gebroken. Werken in een kas is dan ook niet zo fijn. Daarom zochten de medewerkers van Tobias Bromelia's wat verkoeling. Het filmpje bereikte meer dan 730.000 bezoekers.




Onze Ambassadeurs