Krullen zonder krultang

Geschreven door Redactie

Heb je binnenkort een feestje en wil je krullen maar heb je geen krultang? Wij hebben de oplossing. 

Met deze 3 trucjes heb jij krullen.  

1. Vlechten + stijltang  

Deze optie kan op twee manieren. Voor optie 1 vlecht je jouw haar in de avond wanneer dit nog nat is.  Je gaat vervolgens met deze vlecht slapen en de volgende ochtend heb je natuurlijke krullen. 

Optie 2 gaat als volgt.  Maak een vlecht (dit kunnen er 1 of meerdere zijn) en ga hier vervolgens met een stijltang over heen.  

  

2. Papillotten  

Dit is de manier om je haar zonder hitte te krullen. Begin met je haar door te borstelen zodat je geen klitten meer hebt.  Steek daarna de bovenste helft van je haar op. Je begint namelijk met de onderste laag. Je pakt steeds een pluk haar en rolt deze van de punt tot de aanzet in de papillot. Je zet de papillot vast door de uiteinden naar elkaar toe te vouwen.   

3. Haar rondom vingers föhnen  

Deze manier is heel simpel, je föhnt je haar dat je om je vinger hebt gedraaid. Zie je dit niet zo zitten? Föhn je haar dan bijna droog en spray daar eventueel een sea salt spray. Wanneer je dit hebt gedaan droog je jouw haar door plukjes om je vinger te draaien. Hierbij richt je de föhn dus op de pluk en je vinger, waardoor het tegelijkertijd droog wordt en een vorm aanneemt.  

Kijk voor meer tips hier

Onze Ambassadeurs