Goedkoop tanken met ANWB Onderweg

Geschreven door Redactie

De app is beschikbaar via Android en iOS.

Iedereen wil zo goedkoop mogelijk tanken, toch? Zeker in deze tijden waarin de benzine prijzen maar blijven stijgen. Wist je al dat je in de ANWB Onderweg app de brandstof prijzen bij  jou in de buurt kunt vergelijken? Super makkelijk in gebruik én het scheelt je een hoop in de portemonnee.

De app is beschikbaar op An- droid en iOS en is helemaal gratis. Buiten het vergelijken van brandstofprijzen, kan de app
nog veel meer. Er zit navigatie in en je kan zoeken naar parkeer- plekken via de app. Je kan er de verkeersinformatie op bek ken en er is een tankstations-kaart met alle huidige pr zen. Ook aan de elektrische rijders is gedacht met een kaart waarop alle op- laadpunten in Nederland te zien zijn.

Als je lid bent van de ANWB, kun je inloggen. Hiermee heb je je ledenpas digitaal, kan je routes opslaan en een le alert instellen. Alle handige informatie in één app! Downloaden dus!