Collecteweek van de Hersenstichting

Geschreven door Redactie

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening is de kans groot dat je jezelf kwijt raakt.

Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan in een klap voorbij zijn. 

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.

In 2020 vindt de collecteweek van de Hersenstichting plaats van 26 januari t/m 1 februari. Tijdens de collecteweek zal geld verzameld worden dat bestemd is voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en samenwerkingsprojecten. Dit om de vier miljoen mensen die in ons land kampen met een hersenaandoening te helpen.