Theater & Taart in de nieuwe bibliotheek in Stad

Geschreven door Redactie

Vier je kinderfeestje op zondagmiddag in de nieuwe bibliotheek in Stad.

Het feestje begint met een kindertheatervoorstelling in de nieuwe zaal. Deze is voor iedereen toegankelijk. De feestvierders hebben in de zaal uiteraard een streepje voor: ze mogen als eerste een plekje zoeken en krijgen na afloop van de voorstelling een kijkje achter de schermen, als dat mogelijk is. Vervolgens wordt het feest voortgezet in het nieuwscafé waar de feestvierders iets lekkers kunnen eten en drinken. 

Voor vragen en reserveringen kun je terecht bij reserveringen@denieuwebibliotheek.nl. De kinderfeestjes kunnen geboekt worden in de maanden dat er op zondag kindervoorstellingen zijn. Die vinden iedere maan plaats, behalve in  juni, juli en augustus.


Onze Ambassadeurs