Eerste kampioenschap 30 Seconds bij De Beren Almere groot succes!

Geschreven door Redactie

Tweede kampioenschap is onderweg… 

Op donderdag 16 januari vond het eerste kampioenschap 30 Seconds van Almere plaats. De Beren Almere had in samenwerking met Jeroen Citroen Events de grote eer dit kampioenschap te organiseren.  

Na drie bloedstollende rondes kwam team Tijgers als winnaar uit de strijd. Na de poulefase moesten de eerste vier teams het veld ruimen. Eén hiervan had enthousiaste supporters meegenomen. Helaas mocht dit voor het spel niet baten maar hierdoor wonnen zij wel de trofee voor ‘gezelligste team’. De knock-outfase volgde en de teams werden alsmaar fanatieker. Dit fanatisme duurde voort tot in de finale waarbij de Leeuwen het uiteindelijk met 1 puntje verschil moesten afleggen tegen de Tijgers.  

Het kampioenschap was geslaagd en De Beren Almere kreeg enthousiaste reacties. Daarom komt er een tweede kampioenschap! Pak de agenda maar: op 16 april kun je met jouw team bewijzen dat jullie het beste zijn in 30 Seconds! Niet zo’n liefhebber van dit spel? Op 4 februari kun je jouw algemene kennis testen bij een pubquiz en op 28 februari worden de tafels aan de kant geschoven en gaan de voetjes van de vloer bij de Silence Disco! Meer info: Facebook (Restaurant De Beren Almere) en Instagram (@Deberenalmere). 

Onze Ambassadeurs