Almere City FC sluit oefenduel met Volendam winnend af

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft in een oefenduel met 1-0 gewonnen van een mixelftal van FC Volendam. Invaller Guiliano With scoorde in het vissersdorp het enige doelpunt van de wedstrijd. ,,Ik ben vooral heel tevreden over de instelling waarmee die jongens hebben gespeeld”, aldus hoofdcoach Ole Tobiasen.

De oefenmeester zag naar eigen zeggen een ‘hele leuke wedstrijd’. ,,De jongens die afgelopen vrijdag niet in actie zijn gekomen hebben nu volop minuten kunnen maken. Daarom was het voor ons een ontzettend nuttig duel. Bovendien hebben met Guiliano With, Noah Abid en Ryan Flamingo drie jonge talenten de kans gekregen om zich te laten zien en dat deden ze uitstekend.” 

With nam de winnende treffer voor zijn rekening. Van net over de middenlijn wist hij de keeper, die te ver voor zijn goal stond, te passeren. ,,Eigenlijk hebben we weinig gescoord voor het overwicht dat we hadden, maar ik kijk tevreden terug op een zinvol oefenduel”, besluit Tobiasen. 

Aanstaande vrijdag wacht voor de hoofdmacht het competitieduel met lijstaanvoerder SC Cambuur.

Opstelling Almere City FC: Kort; Van Vlerken, Meijers, Pupe, Blackson; Vossebelt, Kip, Aninkora; Mannes, Harrison, Hunte. 

Invallers: Flamingo, With, Abid.

Foto’s Ron Baltus / sportshots.pro


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?