Business Borrel 036 is dé nieuwe zakelijke netwerkborrel van Almere!

Business Borrel036 is de nieuwe zakelijke netwerkborrel voor het bedrijfsleven in Almere. Zakelijk netwerken met een feestelijke twist!


Vier keer per jaar een kwalitatief hoogwaardig ‘aangeklede’ borrel met maaltijd vervangende hapjes, interessante ‘captains of industry’ ontmoeten en entertainment op de mooiste locaties in Almere.  


Het nieuwe initiatief is bedacht door Frans Brouwer en Tommy Ingenbleek en is een ‘All Inclusive Membership’ concept. Members only! Zij genieten van eten, drinken, entertainment en ontmoeten elkaar in een stijlvolle entourage.  


De eerste ‘ONS ALMERE Business Borrel036’ is op donderdag 5 maart van 17.00 tot circa 21.00 uur. De borrels hebben elke keer een andere naamgever en een nieuwe verrassende locatie in Almere.  


Business Borrel036 ontzorgt ‘members’ en de locatie zorgt voor de inwendige mens en serveert maaltijd vervangende hapjes gedurende de hele ‘ONS ALMERE Business-Borrel036’ op 5 maart.  


Via het inchecksysteem, het smoelenboek met log-in code, een personal QR code en de App komt het bedrijfsleven in contact met interessante mensen en collega ondernemers. Business Borrel036 zorgt voor de ‘connecting people’ module.   


Wil jij ook ‘member’ worden?  

Check dan de website www.business-borrel036.nl of stuur een e-mail naar
 frans@business-borrel036.nl of tommy@business-borrel036.nl.