SHARP nieuwe naamgever Business Lounge Almere City FC

Geschreven door Redactie

SHARP Business Point Flevoland is naamgever geworden van de Business Lounge van Almere City FC. Afgelopen vrijdag werd bij de wedstrijd Almere City FC – Helmond Sport een doek onthuld in het hoofdgebouw om de overeenkomst kracht bij te zetten.

Het bedrijf van Aziz El-Morabit neemt de naam van de lounge over van Rabobank Almere, dat zich meer gaat richten op de maatschappelijke activiteiten van de voetbalclub.


Vorig seizoen bekroonde El-Morabit zijn tienjarige jubileum als businessclublid van de club met shirtsponsoring van de tweede periode. Nu komt daar dus de naamgeving van de prestigieuze nieuwe commerciële ruimte in het stadion bij. El-Morabit: ,,Ondanks de crisis is er ook dit seizoen weer een grote groei te constateren bij Almere City FC. Die groei komt nergens meer tot uiting dan bij de verbouwing van het stadion en de commerciële ruimten in het hoofdgebouw. Ik ben dan ook maar wat trots dat ik aan de meeste prachtige nieuwe ruimte mijn naam kan verbinden.” 


Ook algemeen directeur John Bes vindt de naamgeving passen. Bes: ,,Aziz is met SHARP al jaren een graag geziene gast in onze businessclub. Als gedreven ondernemer en verbinder vervult hij een voorbeeldfunctie voor veel ondernemers in de regio. Het past dan ook dat zijn bedrijfsnaam nu onlosmakelijk is verbonden met de commerciële én sociale functie van de prachtige Business Lounge.”

Onze Ambassadeurs