Buurtsportcoaches fietsend en zichtbaar in de wijk

Geschreven door Redactie

Op de fiets zijn de buurtsportcoaches goed zichtbaar in de wijk 

De buurtsportcoaches van De Schoor, Welzijn in Almere hebben onlangs fietsen in ontvangst mogen nemen van Richard Fokker.

“De buurtsportcoaches proberen alle Almeerders in beweging te brengen. Door zich op de fiets te verplaatsen zijn de buurtsportcoaches nu beter zichtbaar en benaderbaar en geven zij ook nog eens het goede voorbeeld. Daarnaast is de fiets een snelle en duurzame wijze van verplaatsen.” aldus Michael Buth, teamleider van het team sport bij De Schoor. 

Richard Fokker, eigenaar van de gelijknamige fietsenwinkel in Almere Haven, is blij de fietsen te mogen leveren: “er is al een aantal jaar een fijne samenwerking met De Schoor, onder andere voor het fiets verkeersexamen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met vertrouwen en op een veilige fiets deelnemen aan het verkeer. Daarnaast is fietsen natuurlijk hartstikke gezond. Het is mooi dat de buurtsportcoaches nu het goede voorbeeld geven”. 

De buurtsportcoaches zijn bij diverse evenementen in de voorjaarsvakantie voor het eerst zichtbaar op de fiets. Het complete aanbod van vakantieactiviteiten is terug te vinden op www.deschoor.nl. 

Onze Ambassadeurs