Maak kans op een verrassingspakket van Bon Import t.w.v. 75 euro!

Geschreven door Redactie

Bij Moederdag hoort een wijntje; maak kans op een persoonlijk verrassingspakket t.w.v. 75,- euro!


Hoe leg jij jouw moeder aankomende zondag in de watten? Dat doe je natuurlijk met wijn. Bon Import heeft een groot assortiment vol heerlijke wijnen om jouw moeder te verwennen. En goed nieuws: iedere besteller maakt kans op een persoonlijk verrassingspakket t.w.v. 75,- euro.


Is jouw moeder ook zo zoet?

Dan is de UP2U Vulcano Bronze perfect voor haar. Deze prachtige mousserende wijn afkomstig uit Spanje heeft een frisse, zoete smaak met fruitige tonen. Goed nieuws: Met de code #mama2019 koop je deze wijn niet voor €11,95 maar voor €7,95! Klik op deze link om de wijn te bestellen!

Is jouw moeder niet zo zoet, maar juist een beetje ondeugend?

Dan is de Sexy Sparkling Rosé Demi een goede keuze. Deze wijn uit Portugal heeft een goede balans tussen een fruitige en romige smaak, met een hint van ‘pain grillé’. Is dit de ideale wijn voor jouw moeder? Bestel deze hier!

Is jouw moeder druk bezig met Weight Watchers of heeft ze alcohol voorlopig afgezworen?

Wij bewijzen dat alcoholvrije wijn ook lekker kan zijn, namelijk met de heerlijke flesjes Pierre Zero Sparkling Blanc 0%. Deze plezierige zacht mousserende wijn uit Frankrijk bevat veel frisheid en smaakelementen van tropisch fruit zoals perzik en lychee. Gelijk zin om een flesje te bestellen? Klik dan hier

Wil je zelf even rustig rond kijken? Neem dan gauw een kijkje op de site. KLik op deze link om doorverwezen te worden. 




Onze Ambassadeurs