Just-In Car Service

Geschreven door Redactie

Hét verschil in de Almeerse garage wereld 

Met tientallen garagebedrijven in Almere wilde Justin Stradmeijer begin dit jaar hét verschil gaan maken in Almere. Zijn passie ligt in eerlijk en transparant ondernemen. Zijn slogan luidt dan ook “waar betrouwbare service DE standaard is”.  

Justin zijn visie is dat als je eerlijk werkt, een eerlijk bedrag vraagt en daar ook transparant over bent naar je klant, dat een langdurige samenwerking mogelijk is. “Daarnaast kan die visie enkel worden waargemaakt door gebruik te maken van echte kwaliteitsonderdelen en producten. Alle service en onderhoud gaat in overleg met de klant en dat verschil merk je! Wat je geeft krijg je ook weer terug.” vertelt Justin trots.  

Just-In Car Service staat voor het leveren van kwaliteit. Dankzij zijn vakkennis en kunde met ruim elf jaar ervaring heeft Justin een mooie visie ontwikkeld. De meeste kennis heeft hij mogen vergaren tijdens zijn ruim zeven jaar werkervaring bij Porsche Centrum Amsterdam. Vanaf het begin van zijn eigen bedrijf tot aan waar hij nu staat heeft hij mogen groeien tot een ware techneut waar de auto in goede handen is. 

Onze Ambassadeurs