Landelijke Opschoondag in Almere

Geschreven door Redactie

Zaterdag 21 maart is de 18e editie van de Landelijke Opschoondag. Dan steken tienduizenden Nederlanders de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Ook in Almere!  

Doe mee! 

De Landelijke Opschoondag is een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak. Iedereen doet mee; van jong tot oud en van individu tot organisatie. Kom ook in actie! Meld u aan via schoonsupporters@almere.nl. Wij nemen dan contact met u op en zorgen voor de materialen, zoals grijpers, vuilniszakken en handschoenen.  

Vindt u het leuk om aan te haken bij andere schoonsupporters? Kom dan 21 maart om 13.00 uur naar de Hongarijeplaats (Almere Poort) bij de supermarkt. Dan zorgen wij samen met vrijwilligers en ondernemers voor een schone buurt. Of vraag aan buren, scholen en buurthuizen bij u in de buurt naar acties die zijn georganiseerd.  

Scholen in Almere Poort 

Op woensdag 18 maart beginnen de scholen in Almere Poort al met het opruimen van het zwerfafval in hun buurt. Doen de kinderen en medewerkers van uw school ook graag mee? Meld uw school dan aan via schoonsupporters@almere.nl.

Onze Ambassadeurs