Scholen dicht? Erop uit met de kinderen

Geschreven door Redactie

Nu scholen en kinderopvang gesloten zijn vanwege het Coronavirus, wil Outdoorpark SEC Almere gezinnen helpen om leuke activiteiten te kunnen ondernemen. Het outdoorpark is 50.000 m2 en biedt veel ruimte voor iedere deelnemer. Het is extra laagdrempelig gemaakt om een uitje met kinderen te organiseren.  

Aantrekkelijk voor gezinnen 

Ten eerste mogen ouders of verzorgers meedoen met alle jeugd en kinderactiviteiten. Ten tweede is voor de populairste uitjes het minimum aantal deelnemers verlaagd naar vier personen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de survival, mini jungleland en boogschieten.  Zo kan je als gezin er makkelijker op uit.  

Eigenaresse Joy Both: "Ik heb zelf een dochter, dus ik weet hoe moeilijk het is om de hele dag met een kind binnen te zitten." 

Voorzorgsmaatregelen 

Er wordt gezorgd dat er nooit meer dan 50 bezoekers tegelijk in het park aanwezig zijn, groepen worden duidelijk van elkaar gescheiden en alle noodzakelijke hygiënemaatregelen worden genomen.   

Hiermee hoopt het outdoorpark een leuk uitje te bieden aan gezinnen die met kinderen thuis zitten, nu veel andere activiteiten zijn afgelast.  

 

Meer informatie:  https://www.outdoorparkalmere.nl/jeugd-kinderen#gezinnen  


Onze Ambassadeurs