VMB Security & Solutions biedt businessclub veilige haven

Geschreven door Redactie

Vrijdag 6 maart heeft VMB Security & Solutions zich aangesloten bij de businessclub van Almere City FC. Onlangs heeft het Almeerse bedrijf het volledige Yanmar Stadion voorzien van nieuwe geavanceerde camerasystemen, waardoor de veiligheid van onze stadionbezoekers nog beter is gegarandeerd. 

Sander Groenendijk voorziet een prettige en goede samenwerking met de Flevolandse club: ,,Wij kijken er erg naar uit om onze expertise in camerasystemen, inbraakalarmsystemen en recherchewerkzaamheden te delen met de businessclubclub en waar nodig bedrijven met onze expertise van dienst te zijn.” 

Over VMB Security & Solutions 

Een erkend recherchebureau met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Een greep uit de recherchediensten van VMB: bedrijfsrecherche, fraudebestrijding, screening, persoonsbeveiliging, camerasystemen, mystery visits, bedrijfsspionage en privédetective.

Onze krant nog niet ontvangen?