Parfum van afval

Geschreven door Redactie

Zo bewust heb jij nog nooit gespoten! 

Laat je verrassen door de duurzame, plantaardige, circulaire parfums van RUIK! Broer en zus Boye en Noëlle maken duurzame parfums van reststoffen die anders op de afvalberg zou belanden. Ze redden de geuren van onder andere rozen, sinaasappelschillen en dennennaalden. 

Boye en Noëlle, ontwikkelen samen parfums voor hun bedrijf RUIK uit producten die anders op de afvalberg zouden belanden. Zo is er ‘Verschil’ van sinaasappelschillen, ‘DEN’ van de Dennenboom op de Dam en KNOP van rozen die niet geschikt waren voor de verkoop. 

RUIK ontwerpt en maakt parfums die helemaal plantaardig zijn. En dat ruik je! De geur is op elke huid uniek en dieper dan synthetische parfums. RUIK is continu op zoek naar nieuwe plantaardige geurstoffen om te verwerken in haar parfums die heerlijk ruiken en duurzaam zijn. Hun parfums zijn minimaal 90% biologisch en 100% vegan.