BiebDrive

Geschreven door Redactie

De nieuwe bibliotheek introduceert BiebDrive.

Je kunt nu boeken bestellen en afhalen bij de bibliotheken in Stad, Buiten, Haven en Poort. En dat werkt heel eenvoudig!

Zo bestel je een boek

je stuurt een e-mail naar zokunjeblijvenlezen@denieuwebibliotheek.nl met de volgende informatie: naam, mailadres, bibliotheekpasnummer, vijf boektitels, bibliotheekvestiging én twee tijden waarop je de boeken wil ophalen (ochtend- en middagtijd).

De bieb streeft ernaar binnen twee werkdagen een e-mail te sturen waarin we de dag en tijd doorgeven waarop je de boeken op kunt halen. Meld je op de afgesproken tijd bij je bibliotheek en laat dan op gepaste afstand je biebpas zien. Een medewerker zal het tasje met boeken bij de deur zetten. Boeken inleveren kan bij de boekenbrievenbus (behalve in Poort, maar daar staat op afhaaldagen een speciale inleverbox).Onze Ambassadeurs