Bekijk musea gewoon vanuit huis!

Geschreven door Redactie

Nieuw: Google Arts & Culture

Moest jij je reisplannen annuleren, je dagelijkse routine reorganiseren en thuisblijven? Wandel dan met Google Arts & Culture virtueel door bijvoorbeeld het Rijksmuseum.

Google Arts & Culture is een online verzameling van afbeeldingen van kunstwerken van over de gehele wereld! Google Arts & Culture is voor velen erg herkenbaar, het is namelijk op dezelfde manier opgezet als Google Street View. Er zijn zelfs virtuele rondleidingen mogelijk.

Het project is een unieke samenwerking met kunstinstellingen. Iedereen is nu in staat om online tot in de kleinste details kunstwerken te bekijken! Van het Louvre in Parijs tot het Rijksmuseum in Amsterdam… In totaal staan er wel tienduizenden werken online!

Google Arts & Culture is toegankelijk via het internetprogramma én een app op de smartphone en tablet.


Onze Ambassadeurs