Ons Almere geeft vier première kaarten weg voor Everest De Jonge Yeti in Kinepolis Almere!

In samenwerking met Kinepolis Almere en Universal Pictures International Netherlands mag Ons Almere vier première kaarten verloten voor zaterdag 5 oktober onder de lezers! Everest: De Jonge Yeti draait officieel pas 9 oktober in heel Nederland. 

Over de film

Met Everest: De Jonge Yeti nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.
 
Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.


Everest: De Jonge Yeti is van de makers van 'Hoe Tem Je Een Draak'. Meer weten over de film? Klik dan hier om doorverwezen te worden naar de Facebook pagina

Ben je nieuwsgierig naar de film? Kijk hieronder dan vast naar de trailer!


Over de actie

Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Stuur dan je motivatie voor woensdag 3 oktober naar redactie@onsalmere.nl o.v.v. 'Everest: De Jonge Yeti'. Wie weet maak jij kans op vier première kaarten voor zaterdag 5 oktober! Er zal een optreden van boyband FOURCE zijn en de Nederlandse stemmencast is aanwezig. De deuren gaan om 13:00 uur open en de première van de film start om 13:30 uur. De première van de film is in de Nederlandse versie, in 3D. 

De winnaar krijgt op woensdag 3 oktober bericht. Kaarten worden in overleg met de winnaar uitgereikt. De première speelt in Kinepolis Almere. De tickets zijn alleen geldig tijdens de première en kunnen niet ingewisseld worden voor geld.