Basserij de Bergerrie bij jou thuis!

Geschreven door Redactie

Bestel gemakkelijk en snel op de website van de-bergerrie.nl. 

Vanaf donderdag 19 maart is Brasserij de Bergerrie gestart met het leveren van culinaire gerechten voor thuis.

Een avondje uit in huis! Kies uit het speciale ‘Brasserij de Bergerrie thuismenu’ met onder andere de vertrouwde spareribs, Rafaëls stoofpotje, hun welbekende zalm uit de oven, of één van de vegetarische gerechten in de kwaliteit die je van de Bergerrie gewend bent. Kies er een voor en/of nagerecht bij én een goede fles wijn uit de eigen selectie en genieten maar van je thuisdiner!

Ga voor meer informatie over de wisselende ‘Bij u thuis’ menu’s naar http://www.de-bergerrie.nl/thuismenu.

Hoe gaat het in zijn werk? Je kunt telefonisch bestellen via 036 - 53 38 025 van 16:00 uur tot 20:30 uur. Je ontvangt een betaalverzoek op je eigen telefoonnummer via whatsapp of je opgegeven e-mailadres onder vermelding van je bestelnummer. De Bergerrie hanteert alle noodzakelijke hygiënische maatregelen bij de bereiding en de overhandiging van jouw diner. Het diner wordt geleverd in een handige meeneem verpakking en afhalen kan aan de achterzijde van het restaurant in de Muntmeesterhof.Onze Ambassadeurs