Dunkin' Donut of the Day #07 - Candy Crunch

Geschreven door Paula Blesing

Zoals jullie weten is Ons Almere fan van de Almeerse vestiging van Dunkin' Donuts in de Stationsstraat! Om jullie mee te laten genieten hebben wij de Dunkin' Donut of the Day in het leven geroepen.

Dagelijks presenteren wij een Dunkin' Donut of the Day, waarbij we je informatie zullen geven over de inhoud en de smaak van de donut. Zoals je zult begrijpen voelt dit item voor de redactie als een echte straf, maar onder het motto "iemand moet het doen" offert iedereen zich (natuurlijk met tegenzin) op.

Vandaag hadden wij zin in:    

Candy Crunch

Oh jee... dit was echt een ware traktatie! De Candy Crunch is overgoten met een heerlijke caramel icing. Daarbovenop een chocolade drizzle en lekkere kleine snoepjes om het af te maken. Wat ons betreft smaakte deze donut naar meer... meer... meer!

De Candy Crunch is één van onze favorieten!

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.