Winkel met Bubble Tea razend populair

Geschreven door Redactie

In de Bottelaarspassage in Almere staan sinds kort lange rijen voor een onlangs geopende winkel. De doorgaans rustige winkelstraat is ineens opvallend druk en de wachttijd om de winkel in te mogen loopt op tot een uur.

Het heeft allemaal te maken met Bubble Tea: een razend populair drankje onder jongeren dat is overgewaaid uit Azië.

Bubble Tea is een koud of warm drankje dat in verschillende smaken verkrijgbaar is. Bijvoorbeeld mango, passievrucht of kiwi. Daar worden kleine balletjes aan toegevoegd die ook allemaal een smaak hebben. Je kiest twee soorten balletjes, die worden in een beker gedaan en dan komt de 'tea' er bovenop. Met een breed rietje drink je het mierzoete drankje en schieten de balletjes je mond in, waar ze de smaken afgeven.

Jongeren zijn gek op het drankje en dat wordt gedeeld op sociale media. Vooral op het social media platform TikTok wordt gepronkt met de zoete drankjes.Onze Ambassadeurs