De Blue Lagoon, een prachtige vakantieplek

Geschreven door Redactie

De Blauwe Lagune.

De Blue Lagoon is het water tussen het eiland Comino en het kleinere eiland Cominotto, gelegen in Malta. Het water maakt onderdeel uit van de Middellandse zee en is niet heel diep. Als er veel zonneschijn is wordt het licht van de zon door de witte zandbodem weerkaatst, waardoor het water een turquoise blauwe kleur krijgt. De kleur is te vergelijken met dat van een zwembad, het is dus ook wel duidelijk waar de naam vandaan komt.

De Blue Lagoon is een echte toeristen trekpleister. Er worden dagtochtjes georganiseerd en veel toeristenboten maken er een tussenstop. Het is een prachtige plek die zeker op je bucketlist hoort te staan. En als je er dan toch bent, is het aan te raden een duikbril en een snorkel mee te nemen. Het onderwaterleven van de Blue Lagoon is prachtig en zeker de moeite waard!


Onze Ambassadeurs