Vier Valentijn met VIEW!

Geschreven door Redactie

Restaurant en evenementenlocatie VIEW Almere organiseert dit jaar een Valentijns actie.

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om te dineren in het restaurant zelf. Daarom is het mogelijk om VIEW in huis te halen. Geniet van een romantisch diner bij jou thuis!

Bij een bestelling van het Valentijns menu geplaatst tussen 8 t/m 13 februari biedt VIEW Almere een gratis fles cava aan, hiervoor dien je bij het opmerkingenveld bij je bestelling ‘Ons Almere’ in te voeren.

Restaurant en Evenementenlocatie VIEW Almere is gelegen aan het Weerwater en heeft een adembenemend mooi uitzicht op de waterskibaan en skyline van Almere. VIEW Almere is de ideale locatie om lekker te lunchen, borrelen of te dineren. Maar buiten dat biedt VIEW Almere (onder normale omstandigheden) veel meer. Huur bijvoorbeeld een aparte ruimte en denk aan een bbq, walking dinner, private dining, zakelijke bijeenkomsten, events of zelfs je bruiloft, VIEW Almere is namelijk een officiële trouwlocatie.

Zoek-en-winactie februari editie


Wist je dat wij in editie februari ook een zoek-en-winactie hebben van View? Tel het juiste aantal View hartjes in de krant en stuur je antwoord op naar winactie@onsalmere.nl vóór 17 februari om kans te maken. Je kunt een heerlijk Valentijnsdiner incl. een fles bubbels met dessert voor 2 personen winnen! De prijs heeft een waarde van 100,00 euro. Wacht dus niet langer en lees de krant via www.onsalmere.nl/kranten.





Onze Ambassadeurs