Expeditie Vaderdag bij Outdoorpark SEC Almere

Geschreven door Redactie

Met Vaderdag wil je natuurlijk je vader een fantastisch kado geven. Maar je wil zelf natuurlijk ook plezier hebben! Dat kan met de Vaderdag Expeditie, een echt avontuur!

In dit leuke Vaderdag uitje ga je op een spannende expeditie in ons outdoorpark, op zoek naar een schat. Neem je broertjes, zusjes, moeder, oma’s, opa’s mee zodat ze kunnen helpen. 

Avontuurlijk uitje vol uitdagingen

In dit leuke Vaderdag uitje ga je op een spannende expeditie in ons outdoorpark, op zoek naar een schat. Neem je broertjes, zusjes, moeder, oma’s, opa’s mee zodat ze kunnen helpen. Met Vader* aan het hoofd van jullie team ga je aan de slag. Iedereen helpt mee om uitdagingen te overwinnen!


Spannende Vaderdag 

Het is een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen. Je moet als team een hindernisbaan nemen, met boogschieten laat je ballonnen knappen, je bouwt een vlot en klautert over junglebruggen. Tijdens de expeditie kom je puzzelstukjes en hulpmiddelen tegen die je verzamelt om de schat te kunnen zoeken. En heb je de schat eenmaal gevonden, dan moet je deze nog open zien te krijgen. Is Vader* dan echt zo slim dat dit gaat lukken?  

Kijk voor meer informatie op de website van Outdoorpark SEC Almere!

Onze Ambassadeurs