Warme editie Nickelodeon Familie Festival

Geschreven door Redactie

De tweede editie van het Nickelodeon Familie Festival in Almere is warm verlopen. Veel bezoekers zochten rond het middaguur de schaduw op. Het festival voor kinderen tot 12 jaar draait om de programma's op de tv-zender. Zo waren onder meer de animatiefiguren van Paw Patrol en Peppa Pig aanwezig. Kinderen konden met deze figuren op de foto.


Verschillende artiesten traden op, zoals Roxeanne Hazes, Broederliefde, Kalvijn en Maan. Vooral tijdens Broederliefde ging het publiek uit z'n dak en werd er veel meegezongen. Voor Roxeanne Hazes was het even wennen om op te treden voor een jong publiek. "Mijn teksten zijn vooral heel duidelijk en het is heel erg spreektaal, dus er komt hier en daar wel eens een vloekwoordje in", vertelt ze. "Dus dat is lastig als je voor een kinderpubliek staat, om dat ineens weg te laten. Ik heb ze gewoon niet gezongen." 


De zangeres heeft tijdens haar middelbare schoolperiode in Almere gewoond en heeft nog steeds warme gevoelens voor de stad. "Heel veel vrienden wonen hier nog, dus ik kom er nog best wel vaak. Die liefde met Almere zal je altijd wel blijven houden." 


Vanwege de warmte was er extra water beschikbaar voor de bezoekers van het festival. Ook waren er punten waar zonnebrand gehaald kon worden.

Onze Ambassadeurs