Benefietconcert georganiseerd door Rotary Club Almere New Town

Meesterpianist Willem Brons geeft op zaterdag 6 april een voorjaarsbenefietconcert in de Goede Rede in Almere Haven. De opbrengst van dit door Rotary Club Almere New Town georganiseerde concert is bestemd voor de bestrijding van laaggeletterdheid in Almere.

Willem Brons studeerde piano in Amsterdam bij Karel Hilsum, in Genève bij Louis Hiltbrand. Hij studeerde orgel bij Piet Kee. In januari 1969 debuteerde hij in de Kleine Zaal. Hij trad vervolgens op met vrijwel alle Nederlandse orkesten zoals het Concertgebouw Orkest, het Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.


Programma 

Voor de pauze kunt u genieten van Mozart’s Rondo in a klein KV 511, Beethoven’s Sonate in d klein opus 31 nr 2 en Chopin’s Barcarolle in Fis opus 60. Na de pauze Schubert’s Impromptu in f klein opus 142 nr 1 en Franck’s Prélude, choral et fugue.

Inloop vanaf 19:30 uur. Het programma start om 20:00 uur. De avond eindigt om 22:30 uur. Kaarten á 15,- zijn te koop via Eventbrite en aan de deur van de Goede Rede, Kerkgracht 60 te Almere Haven.

Onze Ambassadeurs