Stichting Kanjer Wens wordt Kanjer Wens Nederland

Per 15 september heeft Stichting Kanjer Wens haar naam veranderd in Kanjer Wens Nederland. Met deze verandering zet de stichting, die unieke wensdagen voor ernstig zieke kinderen organiseert, een nieuwe fase in. Niet alleen verandert de naam maar ook de identiteit en daarmee volgt een professionaliseringsslag. Met deze identiteitsaanpassing hoopt Kanjer Wens Nederland herkenbaarder en duidelijk zichtbaar te worden.

Ieder kind weet: “Als je tegen een paardenbloem blaast mag je een wens doen”. Dit zien we nu terug in het nieuwe logo en symbool van de stichting. Het staat ook voor de verzameling mensen die rondom het kind zorgen voor de realisatie van die onvergetelijke dag.

Hellup! Campagne

Gelijktijdig met de lancering van de nieuwe naam gaat Kanjer Wens Nederland actief van start met een fondsenwervingscampagne. Doel is om voor het einde van het jaar 250.000 euro op te halen. Dit is hard nodig omdat er mede door corona meer dan 150 kinderen wachten op de invulling van hun wensdag. Doneren kan via: www.kanjerwens.nl/hellup.

Over Kanjer Wens Nederland

Kanjer Wens Nederland zet zich in voor ernstig zieke kinderen, vaak ongeneeslijk (Kanjers). Dit doen ze door ze de dag van hun leven te geven. Zodanig dat ze zorgeloos samen met hun directe familie van en met elkaar kunnen genieten tijdens een op wens gemaakte dag. Het effect: een onuitwisbare herinnering voor iedereen, het gezin en de directbetrokkenen. En dat is wat wij het Kanjereffect noemen. Want die éne dag even zorgeloos genieten is onbetaalbaar.

Onze Ambassadeurs