Veel klachten over Nickelodeon Familie Festival

Geschreven door Redactie

Een deel van de bezoekers aan het Nickelodeon Familie Festival op het Almeerderstrand is ontevreden over de tweede editie van afgelopen zondag. Op de Facebook-pagina van het evenement komen verschillende klachten binnen.

Er wordt geklaagd over het ontbreken van voldoende schaduwplekken en watertappunten. Ook was de afstand van het parkeerterrein naar het festival te ver en moesten kinderen lang wachten voor verschillende meet & greets, zo schrijven bezoekers.

De organisatie herkent zich gedeeltelijk in de klachten. Toen bekend was dat het erg warm zou worden, is samen met de hulpdiensten besloten om extra waterpunten te plaatsen. Ook werd besloten om een aantal tenten op het terrein neer te zetten voor de schaduw. Verder is een deel van de hekken bij het water weggehaald, zodat kinderen konden pootjebaden.

In totaal stonden er tien watertappunten op het terrein. Ook werden bij het podium waterflesjes uitgedeeld aan bezoekers die daar stonden. Op voorhand was bekendgemaakt dat bezoekers een eigen waterfles mee mochten nemen om deze op het terrein te vullen.

De organisatie zegt dat de afstand van het parkeerterrein naar het festival zwaarder was dan normaal vanwege de hitte.

Familie feestje

Het Nickelodeon Familie Festival is een feest voor het hele gezin. Tijdens het festival treden verschillende Nederlandse artiesten op en kunnen bezoekers YouTubers en bloggers ontmoeten. Vorig jaar werd het festival voor het eerst gehouden.

Onze Ambassadeurs