Winkelen op afspraak steeds populairder

Geschreven door Redactie

Nu iedereen 1,5 meter afstand moet houden, kiezen steeds meer winkels ervoor om de deuren gesloten te houden en alleen te openen op afspraak. Personal shopping is populairder dan ook. "Je hebt heel andere gesprekken met een klant."

 Vooraf wordt een tijdstip en dag afgesproken, bij aankomst bij de winkel druk je op de deurbel of bel je een telefoonnummer en dan kan het privé shoppen beginnen. 

De hele winkel is voor jou alleen en een winkelmedewerker helpt je om de juiste keuzes te maken.

Verschillende winkels die na de intelligente lockdown die op 16 maart werd afgekondigd, enkele dagen de deuren sloten, zijn nu overgestapt op personal shopping. Dat geldt bijvoorbeeld voor winkelketens als Sissy Boy en brillenwinkels als Pearl en Hans Anders.

Daarnaast zijn er ook winkels die én gewoon open zijn én in de ochtenden of avonden de deuren op afspraak openen voor klanten die liever niet winkelen in het bijzijn van anderen, omdat ze bang zijn besmet te raken.

Onze Ambassadeurs