Almere City FC lanceert Project 4.501

Geschreven door Redactie

Almere City FC gaat vandaag met gestrekt been in tegen de Coronacrisis en lanceert een seizoenkaartcampagne om het verbouwde Yanmar Stadion tot de nok toe te vullen. De club biedt in het seizoen 2020-2021 alle seizoenkaarten aan voor de unieke prijs van €45,01. Ongeacht de plek in het stadion en ongeacht leeftijd.

Dat bedrag is niet lukraak gekozen. Het is de eerste hint naar Project 4.501, dat verwijst naar de nieuwe stadioncapaciteit van het stadion aan de Competitieweg. Door de plekken in razend tempo te verkopen, ontstaat schaarste in het eerste jaar van de verbouwing en hét jaar waarin de promotie naar de Eredivisie staat gepland.

Eerst krijgen de 1.280 seizoenkaarthouders van de club tot en met 1 juni het recht om hun eigen stoel veilig te stellen of een andere stoel naar keuze uit te kiezen. Daarna wordt het Yanmar Stadion opengesteld voor alle andere supporters die er graag bij zijn.

De prijs is bewust laag gehouden. Hoeveel thuiswedstrijden er dit seizoen voor publiek mogelijk zijn is nu nog onbekend. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt voor elke gemiste wedstrijd echte unieke ‘behind-the-scenes’ content. En één ding weten we wel: als het groene licht gegeven wordt, dan wil iedereen daar bij zijn. Seizoenkaarten worden op volgorde van aanmelding verwerkt.

Nadat eerder al bijna 100% van alle businessclubleden in crisistijd heeft verlengd, zou een uitverkocht stadion de ultieme kroon zetten op de campagne ditkanwelinalmere.nl, die kort na het uitbreken van de Corona crisis werd gelanceerd.

Seizoenkaarthouders kunnen verlengen via de ‘Vernieuw seizoenkaarten’-button wanneer zij inloggen in de ticketomgeving van Almere City FC.

Onze Ambassadeurs