Je eigen speelplein ontwerpen

Geschreven door Redactie

Zelf het speelplein van je wijk ontwerpen in samenwerking met een echte kunstenaar, wie wil dat nou niet? Op het Baltimoreplein in Almere Buiten kan het!

De gemeente Almere heeft creatief bureau Arttenders uitgenodigd om een kunstzinnig maar bovenal functioneel speelobject te realiseren op het Baltimoreplein in het centrum van Almere Buiten.

In samenwerking met de partners van Almere Buiten wordt het centrum ontwikkeld tot een gezellig centrum voor de Buitenaren.


Arttenders nodigt Buitenaren uit om hun fantasie op hol te laten slaan, waarbij de focus ligt op de vele jonge gezinnen die in het gebied wonen. De gemeente Almere heeft ervoor gekozen om hiervoor juist in deze bijzondere tijden een beroep te doen op de creativiteit van de jonge inwoners van Almere Buiten. 


De inwoners van Almere Buiten beslissen uiteindelijk zelf welke van deze ontwerpen op het Baltimoreplein zal worden uitgevoerd. Jouw ontwerp dient dus direct als inspiratie voor de kunstenaars die het plein zullen vormgeven!   


Via www.onzebuit.nl kunnen een korte kunstles en inspiratiefilm worden bekeken en kan ook het ontwerpvel worden gedownload. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is er op los te knutselen en je ontwerp te fotograferen en te posten op Instagram onder vermelding van #onzebuit of door je foto of tips en suggesties te mailen naar contact@hetbuitenhuisalmere.nl.