Verzorgingshuizen getrakteerd op dolle pret

Maandag 11 mei ging het evenement ‘Op Dolle Toeren’ van start.

Almeerder Pascal Fredrik bundelde de krachten met Dennis Jeroense, zijn collega bij Dinerspel.nl. 

Met deze verrassing proberen ze de bewoners te vermaken nu zij door de lockdown eenzame en saaie tijden beleven.

Ze zijn begonnen in Spijkenisse en er staan meerdere boekingen in Zuid-Nederland op het programma. Pascal hoopt dat dit het begin is van een landelijke tournee.

Dennis kwam met dit initiatief waar Pascal direct mee instemde. Ze besloten samen om iets leuks in elkaar te zetten voor bewoners van verzorgingshuizen. De quizmasters hebben vanuit hun persoonlijke situatie behoorlijk veel affiniteit met deze doelgroep en wilden wat speciaal voor hen doen. ‘We merkten op dat vele bewoners door de Coronamaatregelen eenzaam waren en de dagen als saai beleefden. Vandaar dit initiatief om hen wat vermaak te bieden’.


Pascal is in Almere bekend van het evenement Speaker’s Night en zijn radioprogramma Brandend Verlangen op Almeerse zender Easy FM. Vorig jaar was hij ook ceremoniemeester en host op het festival tijdens Keti Koti Almere vorig jaar, terwijl hij de week ervoor nog fungeerde als spreekstalmeester bij het NK Kersenpitspugen op het Floriade Festival. 

25 mei en 15 juni zijn ze actief in Zeeland. Het presentatieduo wil zoveel mogelijk verzorgingshuizen trakteren op dolle pret. Wil je hen ook boeken? Neem dan contact op met de redactie van Ons Almere!