Twee schietpartijen in Stad en Haven

Geschreven door Redactie

De politie in Almere is in de nacht van donderdag op vrijdag twee keer in actie geweest na schietpartijen. 

Rond 1:30 uur zou er geschoten zijn op het Leeuwardenplein in Almere Stad. Een deel van het plein werd afgezet voor onderzoek. Even later kwamen er bij de politie meldingen binnen van een schietincident in Haven. Over de toedracht is nog niets bekend. Er zou niemand gewond zijn geraakt. 

De VVD in de Almeerse gemeenteraad heeft een debat met het college van burgemeester en wethouders aangevraagd over de schietpartijen. Fractievoorzitter Ulysse Ellian schrijft op Twitter: "Dit zijn namelijk de zoveelste schietpartijen de afgelopen weken. Dus hoogste tijd voor uitleg. Wat is er aan de hand en vooral: wat gaan we hieraan doen."

Onze Ambassadeurs