Monopoly Almere te verkrijgen bij HEMA

De meeste mensen zijn gek op spelletjes en al helemaal in deze periode, waarin we allemaal veel thuis zitten.

Geldt dit ook voor jou? Dan is Monopoly Almere zeker de moeite waard.


Ja, het is echt zo! Almere heeft een eigen versie van een van de best gespeelde bordspel ter wereld. De bekendste straten, natuurlocaties, wateren en pleinen uit Almere zitten er allemaal in. In samenwerking met veel partners kon het spel in elkaar worden gezet en het is te verkrijgen bij de HEMA in Almere-Buiten.  


Een groot deel van de opbrengst van het spel komt ten goede aan het educatiefonds voor het Oranjehuis te Almere (een opvang voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in de thuissituatie). Cliënten van het Oranjehuis kunnen een beroep doen op het educatiefonds zodat ze in staat zijn een opleiding te volgen en daarmee hun positie op de arbeidsmarkt te vergroten.