Ally de Aap krijgt contract voor onbetaalde tijd

Geschreven door Redactie

Ally de Aap is voor zijn verrichtingen tijdens zijn eerste twee seizoenen als clubmascotte beloond met een contract voor onbetaalde tijd.

Ally tekende het contract vrijdag aan het einde van het Online Supporterscafe. 

Ally de Aap maakte in september 2018 zijn entree bij Almere City FC en ontwikkelde zich snel tot één van de populairste mascottes van het Nederlands betaald voetbal. De avonturen van de primaat met onder andere SC Cambuur-mascotte Camigo en de Joker van De Graafschaaf lezen als een spannend jongensboek, terwijl zijn crush op FOX-presentatrice Aletha Leidelmeijer zelfs uitgroeide tot dé kerstromance van het virusvrije 2019. 

Ondanks zijn successen heeft ook Ally de Aap nog torenhoge ambities. Hij wil samen met de kidsclubleden ‘De Eigenwijsjes’ de club helpen aan de stap naar de Eredivisie. Daarom heeft hij -geïnspireerd door James Bond die hij onlangs ontmoette in Madame Tussaud- ‘Agentschap 4.501’ opgericht. Dit agentschap heeft als taak de gouden sleutel te zoeken, die toegang verschaft tot het hoogste voetbalniveau van Nederland. 

“Die speurtocht is lang en vol met obstakels,” zo whatsappte de primaat. “Maar met genoeg steun van mijn legertje gelijkdenkenden gaan wij slagen in onze missie!”. 

Ook dit seizoen is het mogelijk een Kidsclub-lidmaatschap aan te gaan voor 15 euro. Voor dit bedrag maken de kinderen alle avonturen en evenementen mee van de Kidsclub. Het lidmaatschap geeft echter geen garantie meer op een stoel in het stadion. Hiervoor moet het lidmaatschap geupgrade worden tot ‘Agentschap 4.501’ voor 45,01 euro. De nieuwe kidsclubabonnementen zijn vanaf dinsdagochtend verkrijgbaar. 

 

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs