Kompas Veiligheidsgroep in veilige handen bij Almere City FC

Geschreven door Redactie

De businessclub van Almere City FC heeft niet alleen een hoge verlengingsgraad, er komen ook nog altijd nieuwe partijen bij. Kompas Veiligheidsgroep uit Nijmegen is de nieuwe aanwinst die zich voor komend seizoen aansluit.

Kompas Veiligheidsgroep is in 2006 opgericht, destijds onder de naam Kompas BHV. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf dat jaarlijks duizenden bedrijven ontzorgt met betrekking tot de complete veiligheidsorganisatie. Dagelijks doorkruisen bijna 20 instructeurs heel Nederland om cursussen te verzorgen. Dit gebeurt op één van onze eigen locaties of bij de bedrijven zelf.

Joëlle Feenstra is accountmanager bij Kompas Veiligheidsgroep. Zij legt uit: ,,Een paar maanden geleden heb ik al een kijkje genomen in de businessclub en dat voelde meteen goed! Juist in deze tijden is het belangrijk om mooie partnerships aan te gaan! Kompas Veiligheidsgroep gaat graag de samenwerking aan met Almere City, omdat Almere City een club is die kijkt naar wat wél mogelijk is en zo verder bouwt aan mooie nieuwe kansen. Deze mindset past precies bij ons als organisatie!’’

Als onderdeel van de samenwerking gaat Kompas Veiligheidsgroep ook BHV-cursussen met speciale sportmodules verzorgen voor Almere City FC.



Onze Ambassadeurs