B&B van Almeerders in Frankrijk weer open

Geschreven door Redactie

De Franse grenzen zijn weer open en ook het bedrijf van van oud-Almeerders Miranda Joziasse en Roy Wassing heeft de deuren weer geopend. Zij hebben samen een Franse vorm van een bed and breakfast in de Vogezen in Frankrijk, Vie la vie.

"We hebben inmiddels de eerste gasten ontvangen. Vooral Fransen. Dat vonden we wel spannend, want die zijn kritisch. Maar we hebben super enthousiaste reacties gekregen', aldus Wassing. Het stel vertelt dat ze wel wat tips van Franse gasten kregen, maar dat ging vooral om kleine dingetjes. Online kregen ze van een Franse gast een 10, vertelt Joziasse glunderend. "De Fransen houden van eten, dus je moet wel aan hun kwaliteitseisen voldoen. Dat is gelukt."

Vie la vie heeft bedden met een Nederlandse maat, van twee meter en tien centimeter. Dat zijn de Franse gasten niet gewend, maar ze waren er wel blij mee, zeggen Wassing en Joziasse. Joziasse merkt dat de Nederlandse en Belgische toeristen nog even de kat uit de boom kijken met de corona-crisis. Maar ook dat het probleem van afstand houden in de Vogezen ver weg lijkt, omdat er weinig mensen in het gebied zijn.

Onze krant nog niet ontvangen?