Floriade Expo 2022 start online TV programma Debby op Dinsdag

Geschreven door Redactie

Floriade Expo 2022 start vanaf 30 juni 2020 een eigen online TV-programma. “Debby op Dinsdag” brengt wekelijks nieuws over de ontwikkelingen bij Floriade. Er is aandacht voor alles wat op het terrein plaatsvindt. Er wordt nú aan de Expo gebouwd. Debby op Dinsdag gaat dit volgen. Elke dinsdag is er weer een nieuwe aflevering met toegankelijke korte items.

Eens in de tien jaar heb je de kans om Floriade mee te maken. Debby Toorenaar, projectmanager evenementen bij Floriade is trots op de wereldtuinbouwtentoonstelling in haar stad. “Ik ben blij dat ik aan dit mooie project mag meewerken. Met het tv-programma wil ik inwoners, instellingen en ondernemers enthousiast maken voor Floriade. Floriade Expo wordt nú gebouwd. Ik ga dat volgen, volg je mee?”

Debby Toorenaar, bekend van het TV programma Maak het Mee van o.a. Omroep Flevoland, neemt je mee op haar toegankelijke en enthousiaste manier in de wereld van Floriade. Wat wordt er gebouwd, voor wie is Floriade en wat kun je straks zien? Debby gaat hiervoor in gesprek met haar Floriade collega’s, met bekende inwoners van Almere, met bouwers op het terrein, ze bezoekt ondernemers in de stad en ontmoet verantwoordelijken bij de gemeente en vele anderen. Elke week staat er een nieuw onderwerp op de kalender. Debby op Dinsdag is een dynamisch, ontspannen en informatief programma over Floriade.

Debby op Dinsdag is onderdeel van de campagne Zie nú Floriade Expo 2022 groeien. Elke nieuwe aflevering is (uiteraard) vanaf dinsdag te zien op het You Tube kanaal van Floriade. Je kunt de uitzending ook volgen op Facebook en Instagram van Floriade Expo 2022, like ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Floriade.

Het nieuwe Floriade programma Debby op Dinsdag is vanaf dinsdag 30 juni wekelijks te zien.