Winnaar coach opleidingscheque t.w.v. € 2.500,- is bekend!

Geschreven door Redactie

Elke maand regent het bij prijzen bij het magazine gezondNU. Kleine prijzen en maar af en toe ook hele grote, zoals afgelopen maandag het geval was. Op maandag 29 juni in Almere maakten we Chantal Dekker met een feestelijke prijsuitreiking blij met een enorme opleidingscheque van € 2.500,-. Zij mag bij Sonnevelt Opleidingen een coachopleiding naar keuze gaan uitzoeken. Haar reactie: “Superleuk dat ik deze prijs in ontvangst mag nemen! Ik had al eerder gekeken naar deze opleidingen en nu kan ik eindelijk bezig met een training die ik al veel langer wilde gaan doen”.  

gezondNU is het onafhankelijke platform op het gebied van gezondheid. Zij streeft ernaar om Nederland gezonder te maken. Het 25- jubileum van samenwerkingspartner Sonnevelt Opleidingen was het moment om samen, een mooie winactie op te zetten waarbij vitaliteit en een gezond leven voorop staat.

Op deze winactie kwam een stormvloed van aanmeldingen binnen. Na zorgvuldige selectie van de aanmeldingen is de winnaar gekozen. Personal trainer Chantal Dekker had een zeer sterke motivatie en haar bereidheid om persoonlijk verder te groeien naar stress of burn-out coach gaf de doorslag.


Onze Ambassadeurs