'Bezoekers Food Passage vinden het jammer dat concept niet gelukt is'

Geschreven door Redactie

Bezoekers van de Food Passage in het centrum van Almere vinden het jammer dat het concept niet is aangeslagen. De Food Passage werd vijf jaar geleden geopend in winkelcentrum Citymall.

De plek bood ruimte aan twee supermarkten en twaalf verswinkels, maar de meeste ruimtes bleven leegstaan.
 "Ik vind het wel heel erg jammer", vertelt een klant in de viswinkel. "Toch snap ik het wel. In het verleden zat hier ook een kaas- en een notenwinkel en ik merk dat ik dan toch eerder naar de markt ga om dat soort dingen te halen." 

Ook een andere bezoeker van de Food Passage is teleurgesteld. "Ik loop liever langs kleine winkeltjes dan de supermarkt. Toch denk ik dat veel mensen eerder naar hun lokale supermarkt gaan waar je makkelijker en gratis kan parkeren. Ik denk dat dit meespeelt."