The BEST burgers in town

Moe van het winkelen en stevige trek gekregen? Plof dan neer in een van de vele restaurants op de horecapleinen in Almere Centrum voor de lekkerste burgers. Natuurlijk kun je er ook terecht voor alle andere gerechten op hun kaart!

Hudson Bar & Kitchen

Het Amerikaanse restaurant Hudson Bar & Kitchen is natuurlijk de ideale locatie om te genieten van de typische Amerikaanse burger. Geniet tussen de bizonkoppen van de lekkerste hamburgers.
Hudson Bar & Kitchen, Belfort 2

De Beren

Bij De Beren, met uitzicht op het Weerwater, kun je terecht voor 5 verschillende burgers. Wat dacht je van de Premium Black Angus Burger of de Lamsburger met asperges en tzatziki. Kies als bijgerecht voor dikke of Franse frites, rijst, gepofte aardappel of stokbrood.
De Beren, Forum 101

Lou Streetfood Bar

Op de Grote Markt vind je Lou Streetfood Bar. In het industrieel ingerichte restaurant haal je de beste burgers. Met een ruime keuze uit burgers, zijn toch de Crunchy Mexican chicken burger met guacomole, mango en chili-salsasaus favoriet.
Lou streetfood bar, Grote Markt 84

KAF

In de Citylounge van KAF hebben ze drie fantastische burgers. Een aanrader is de Tuna Burger met doperwten crème, krokante uitjes, rode ui, rettich en komkommer. Of lekker vegetarisch met de Faka Falafel. Born a sinner, eat burgers for dinner!
KAF, Esplanade 10

Five Guys

Met roots in Arlington, Virginia, zit het met de burgers van Five Guys wel goed. Ga voor de cheeseburger, bacon burger of little cheese bacon burger. Zin in een bijzondere milkshake? Ga dan voor een milkshake met bacon-, oreo cookieof pindakaassmaak.
Five Guys, Forum 3

Par Hasard

Geïnspireerd op de traditionele Belgische frituur kun je bij Par Hasard terecht voor een frites-mayo aan de bar, maar ook voor een viergangendiner met de heerlijkste wijnen. Probeer de 100% vegan-burger van rode biet en wortel op een rosé brioche.
Par Hasard, Belfort 128

Finn

Bij restaurant FINN staan Street Food en specialiteiten van de houtskoolgrill centraal. Zoals de overheerlijke Black Angus Burger. Kies als dessert een Bananarama van gegrilde banaan met chocolade, marshmallow en gezouten karamelijs.
Finn, Koopmanstraat 3-7