Ook De Haan vertrekt bij Almeerse Hockey Club

Geschreven door Redactie

Aanvaller Daniël de Haan vertrekt bij de Almeerse Hockey Club. Hij speelt met ingang van komend seizoen bij Hoofdklasser Klein Zwitserland uit Den Haag.

De Haan is niet de enige speler die vertrekt bij de Almeerse. De afgelopen weken vond er een ware leegloop plaats bij de hoofdklasser: Robin Herweijer, Daan Dekker, Stijn Jolie, Floris Kuiper, Valentijn Charbon, Andrin Rickli, Deegan Huisman, Justin Klopp en Ignacio Salas gaven eerder aan te stoppen bij het vlaggenschip van de club.

Ook coach Pasha Gademan vertrekt na drie seizoenen in de hoofdklasse bij de Almeerse HC. Onlangs werd bekend dat het duo Arjan Jolie / Bart van der Wolf komend seizoen voor de groep zal staan bij de eerste mannenploeg.

Onze Ambassadeurs