Groentesoep Festival Almere Buiten

Geschreven door Redactie

De eerste evenementen in Almere komen al langzaam weer tevoorschijn. Zo vindt op 3 oktober bijvoorbeeld het Groentesoep Festival plaats in Almere Buiten.

“Groentesoep in Buiten is ietsje anders dan je gewend bent van het Groentesoep Festival”, schrijft Muriël van der Wal op Facebook. “Maar er komen wel te leuke optredens, te bewonderen ambachten, proeverijen en volop eten & drinken. Wij van Stichting Art Culture zijn dolgelukkig dat wij Groentesoep in Buiten kunnen laten doorgaan. In oktober even lekker d’r uit na al die corona perikelen. Heerlijk!". 

Het festival vindt plaats op 3 oktober tussen 10:00 en 17:00 uur. Het festivalterrein is te vinden in het centrum van Almere Buiten.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?