Zelf racen ter voorbereiding op Formule 1-wedstrijd bij de Gooise Schipper

Geschreven door Redactie

De Gooise Schipper organiseert in samenwerking met verschillende organisaties in Almere een Formule 1-evenement. Op zondag 12 juli kan er gezamenlijk naar een Formule 1-wedstrijd gekeken worden. Ter voorbereiding op de wedstrijd kan er ook zelf geracet worden.

Zondag om 15:10 uur begint er een Formule 1-wedstrijd op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Onder andere Nederlander Max Verstappen doet mee aan de wedstrijd. Verschillende organisaties in Almere hebben een evenement georganiseerd om samen naar de wedstrijd te kijken.

Voordat de race begint, kun je ook zelf gaan racen in een professioneel racesimulator. Daarbij zijn er mooie prijzen te winnen. Na het zelf racen wordt er vanaf 15:00 uur samen naar de Formule 1-wedstrijd gekeken. 


Het evenement wordt georganiseerd door HorecaXplosion in samenwerking met Bon Import, De Gooise Schipper en Horeca-Events036. 


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?