Besmetting Noord cruiseschip

Geschreven door Redactie

"Een Noors cruiseschip heeft een corona-geval niet gemeld." Dat zegt oud-Almeerder Jesper de Horde, die in Noorwegen een bierbrouwerij opzet. Ook heeft de rederij de instanties niet ingelicht. "Dat had wel moeten gebeuren", aldus De Horde. De Noorse rederij begon vorige maand als een van eerste ter wereld weer met varen met cruiseschepen.


In Noorwegen zijn de maatregelen ook versoepeld. "Ook hier neemt het aantal besmettingen weer wat toe, gelukkig zijn er niet veel corona-doden", aldus De Horde.


Hij is nu druk bezig met het maken van recepten voor proefbrouwsels. Die wil hij daar testen om te kijken of ze in de smaak vallen. Het is een volgende stap in het proces om een brouwerij op te zetten.


"Een Noors cruiseschip heeft een corona-geval niet gemeld." Dat zegt oud-Almeerder Jesper de Horde, die in Noorwegen een bierbrouwerij opzet. Ook heeft de rederij de instanties niet ingelicht. "Dat had wel moeten gebeuren", aldus De Horde. De Noorse rederij begon vorige maand als een van eerste ter wereld weer met varen met cruiseschepen.

In Noorwegen zijn de maatregelen ook versoepeld. "Ook hier neemt het aantal besmettingen weer wat toe, gelukkig zijn er niet veel corona-doden", aldus De Horde. 

Hij is nu druk bezig met het maken van recepten voor proefbrouwsels. Die wil hij daar testen om te kijken of ze in de smaak vallen. Het is een volgende stap in het proces om een brouwerij op te zetten. 
Onze Ambassadeurs