Ferry Doedens weer weg bij GTST

Geschreven door Redactie

"Ferry Doedens gaat GTST verlaten", meldt de woordvoerder aan RTL Boulevard. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen. Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen. De rol van Lucas Sanders wordt niet ge-recast en we zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet."


Ferry kreeg eerder dit jaar een tik op de vingers van zijn werkgevers, nadat hij het niet zo nauw nam met de RIVM-maatregelen. Hij vertelde toen in een podcast dat hij ‘acht weken lang met iedereen heeft geknuffeld’. Doordat de acteur zich niet aan de opgestelde corona-protocollen heeft gehouden, besloot producent EndemolShine toen om hem voor twee weken op non-actief te zetten.

Onze Ambassadeurs