Kinderboerderij de Beestenbende

Geschreven door Redactie

Dieren knuffelen bij Kinderboerderij de Beestenbende.

Kinderboerderij de Beestenbende in de bouwmeesterbuurt bestaat al sinds 1991. De kinderboerderij is vele jaren een ontmoetingsplaats voor de buurtbewoners. Er zijn allemaal verschillende dieren te vinden bij de kinderboerderij de Beestenbende. Je kunt er dieren vinden zoals bijvoorbeeld: pony's, een ezel, schapen, varkens, geiten, cavia’s, kippen en konijnen. Ook kunnen schoolklassen terecht bij de Kinderboerderij voor een educatief programma van Stad & Natuur Almere.

De kinderboerderij wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers en stagiaires. Zij helpen met het voeren van de dieren, schoonmaken van de hokken, het opstellen van de kinderboerderij, het organiseren en begeleiden van de activiteiten. Er is altijd genoeg te doen, dus mocht het je leuk lijken kan je jezelf ook opgeven als vrijwilliger of zoek je nog een leuke stageplek dan ben jij hier ook op het juiste adres. Voor meer informatie ga je naar de website: www.stadennatuur.nl.


Onze Ambassadeurs