Kaartverkoop Ally’s Drive In van start

Geschreven door Redactie

De kaartverkoop voor het Almeerse openluchttheater Ally’s Drive In is al begonnen

Ook al zit de vergunningaanvraag nog in de laatste fase. Dat meldt Floris Parlevliet van de Stichting Almere Film. Tickets zijn te koop via de website van het Ally's Drive In. 


De Stichting heeft er alle vertrouwen in dat de vergunning rond komt en dat het evenement doorgaat. Zo niet dan krijgen de klanten hun geld terug, zegt Parlevliet. Van 28 tot 30 augustus staan er drie films op het programma die worden uitgezonden na zonsondergang. De organisator vertelt dat er een opblaasscherm komt en dat er ruimte is voor ongeveer tweehonderd auto’s. Voorafgaand aan de film wordt het publiek getrakteerd op live-muziek. 


De afgelopen periode konden Almeerders zelf films nomineren voor de programmering. De keuze viel daarbij op filmklassiekers. Vooral Grease bleek erg populair. Omdat dit een film is over een drive-in bioscoop, is dat extra leuk om te kijken in een drive-in bioscoop, denkt Parlevliet. Ook de klassieker Jurassic Park en de horrorfilm 28 Days Later, die over een pandemie gaat, staan op het programma. 


Behalve films en live-muziek komen er ook matineevoorstellingen in Ally’s Drive In. Volgens de organisatie wordt die programmering later deze week naar buiten gebracht. Parlevliet laat weten dat de organisatie ook bezig is met een kindervoorstelling. 


Onze Ambassadeurs