Boost sessie innovatie, What's going on?

Geschreven door Redactie

Op donderdag 10 september organiseert projectteam ‘Start up Scale up’ van de afdeling Economische Zaken Almere het live en interactieve event ‘Boost sessie innovatie, What’s going on?’. Het event maakt onderdeel uit van de Startup zomertafels en is het laatste finale event van de reeks.

Tijdens deze finale van de zomerreeks word je meegenomen in een verhaal over innovatie en succesvol ondernemen. Ben je een ambitieuze ondernemer? Dan moet je hierbij zijn! Na deze sessie zit je vol nieuwe ideeën voor jouw onderneming en sta je te popelen om deze in de praktijk te brengen.

Ben je bekend met de inspirerende gastsprekers van Fountainheads? Waar ze normaal volle zalen lieten bruisen, presenteren ze nu hun verhaal over innovatie en ondernemen via je beeldscherm! Daarnaast zullen verschillende Almeerse ondernemers hun verhaal delen.

Hier wil je bij zijn! Het event is op donderdag 10 september van 15:30 tot 16:30. Meld je aan via de volgende link: https://www.hetkaninalmere.nl/ondernemen/sectoren/start-ups-en-scale-ups/event